Hatósági jellegű képzések

Műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakör esetén szükséges továbbképzések:

  • Ipari olaj-és gáztüzelő berendezés kezelő továbbképzés (a 12/2004.(II.13.) GKM rendelet előírásai alapján
  • Kazángépész továbbképzés 12t/h felett (a 12/2004.(II.13.) GKM rendelet előírásai alapján)
  • Kazánkezelő továbbképzés max. 12t/h (a 12/2004.(II.13.) GKM rendelet előírásai alapján)
  • Kis teljesítményű kazánfűt max. 2t/h (a 12/2004.(II.13.) GKM rendelet előírásai alapján)
  • Nyomástartó berendezés kezelője hatósági jellegű képzés (továbbképzés) a 2/2016 (I.05.) NGM rendelet előírásai alapján)
  • Nyomástartó edény gépész hatósági jellegű képzés (a 2/2016 (I.05.) NGM rendelet előírásai alapján)
  • Nyomástartó edény-gépész továbbképzés a 12/2004.(II.13.) GKM rendelet előírásai alapján

Megjegyzés: Szállítói engedélyes tevékenység körben végzett, vagy Cseppfolyós propán-bután gázok és ezek elegyeinek tartályban vagy palackban történő forgalmazásával kapcsolatos tevékenység körében végzett munkavállalók részére.

Jelentkezzen élelmiszer-, vegyi áru eladó képzésre!

Hazánkban bizonyos szegmensekben igen nagy a munkaerőhiány, és csak nehezen találni képzett alkalmazottakat, ez megnehezíti a gördülékeny működést. Ide tartozik a vendéglátás, de a kereskedelem is. Sok boltban, üzletben nincs elég ember, így akadozik a kiszolgálás is. Érdemes tehát itt próbálkozni annak, aki munkahelyváltáson gondolkodik, és új szakmát választana.

Jelentkezzen hozzánk élelmiszer-, vegyi áru eladó képzésre, és tanuljon eladónak, vagy akár boltvezetőnek, legyen olyan szakmája, ami nemcsak jól fizet, de meg is becsülik azt! Csupán annyi a dolga, hogy részt vesz egyik, hamarosan induló élelmiszer-, vegyi áru eladó képzésünkön, és a kötelező óraszámok után sikeres vizsgát tesz! Egy ilyen bizonyítvánnyal a kezében már nekivághat az álláskeresésnek, és olyan pozíciót tölthet be, amihez minden képzettsége megvan, ami változatos és sokoldalú.

Szerezzen olyan szakmát, amire van kereslet, így nem érik majd kellemetlen csalódások! Jelentkezzen bátran élelmiszer-, vegyi áru eladó képzésre! Elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, amennyiben kérdései vannak, szívesen segítünk!

Jelentkezzen élelmiszer-, vegyi áru eladó képzésre!