TOLNA MEGYE

Aktuális képzéseink Decemberben:

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő)+ gépkezelő jogosítvány (OKJ 32 582 02)

  • Szekszárd

Az emberek manapság azokat a képzéseket részesítik előnyben, amiknek elvégzése után szinte azonnal munkába tudnak állni és megfelelő fizetésre is számíthatnak. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, azonban nem tudja, hogy valójában milyen szakemberekre van szükség a munkaerőpiacon, ne gondolkozzon tovább, hanem jelentkezzen raktárosképzésre!

A munkaerőpiacon igen nagy szükség van a raktárosokra, ráadásul a munkáltatók kiváló fizetést és plusz juttatásokat is biztosítanak számukra, így minden szempontból megéri a raktárosképzés mellett dönteni, hiszen a tanulásba fektetett idő és energia rövid időn belül anyagilag is megtérül. A raktárosképzésen a résztvevők gyakorlati és elméleti tananyag útján ismerkedhetnek meg a változatosságot és mozgalmasságot biztosító szakmával. A tanórák izgalmasak és valóban hasznosak, így kiváló szakember válhat Önből, ha a raktárosképzés mellett dönt!

Ha jelentkezni szeretne, vagy további információkra kíváncsi a raktárosképzéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért döntsön a raktárosképzés mellett?